تفاوتی بین مردم در سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب و سال92 نیست بلکه با گذشت این سالها بصیرت مردم و اعتقاد مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران نیز بیشتر شده است. سروری اعتقاد دارد این برخی مسئولان هستند که در طول این مدت تغییر کردهاند و از مردم فاصله گرفتهاند.
مردم تا جایی که مسئولان را نماد انقلاب و اسلام ببینند اعتمادشان افزایش پیدا میکند. وقتی مردم میبینند که مسئولان از جنس خودشان هستند و حرف و عملشان مثل مردم است، نظام را برای خودشان نمیخواهند بلکه خودشان را برای نظام میخواهند، روزبهروز آمادگیشان برای ایثار بیشتر میشود. اما وقتی مردم میبینند که رفتهرفته مسئولان از فرهنگ انقلاب فاصله میگیرند، وقتی داراییهای یک وزیر در نظام جمهوری اسلامی به حدود 930میلیارد تومان میرسد مردم فاصله زیادی بین خودشان و مسئولان میبینند. وقتی یک سبد کالا توزیع میشود و مردم برای دریافت آن ساعتها در صفهای طولانی میایستند پیام نگرانکننده و غمباری را میرساند.
بالاخره کسی که ساعتها در زمستان برای دریافت سبد کالایی که شاید 80هزار تومان ارزش دارد در صف میایستد با وزیری که 930میلیارد تومان داراییهای آشکار اوست فاصله زیادی دارد. این موضوعات ممکن است دیوار بیاعتمادی بین مردم و مسئولان ایجاد کند و این دیوار بیاعتمادی زمانی خطرناک میشود که بین مردم و نظام ایجاد شود. البته الان مردم بین مسئولان و نظام تفاوت قائل هستند و هنوز در راهپیماییها و عرصههای سخت مانند 9دی نشان میدهند که حاضر هستند هر جانفشانی را برای نظام خودشان انجام دهند. اما مسئولان چه؟ آیا به وظیفه خودشان عمل میکنند. مسئولان باید براساس رهنمودهای امام خمینی تلاش کنند تا در سطح مردم جامعه زندگی کنند. پرویز سروری - عضو شورای شهر تهران
منبع : جهان نوز
http://www.jahannews.com/vdcdzs0soyt0ox6.2a2y.html